Eski Eşi 'Hayır' Deyince İntihara Kalkıştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eski Eşi 'Hayır' Deyince İntihara Kalkıştı

Eski Eşi \'Hayır\' Deyince İntihara Kalkıştı
19.05.2015 19:44  Güncelleme: 21:59

Manisa'da, ayrıldığı eşiyle barışma girişimi sonuçsuz kalan A.G. pompalı tüfekle intihar etmek istedi. Polisler şahsı dikkatsizliğinden yararlanarak etkisiz hale getirdi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 1 yıl önce ayrıldığı eşi ile barışmak isteyen ancak ret cevabı alan şahıs, çenesine dayadığı pompalı tüfekle intihara kalkıştı.

1 SAAT BOYUNCA UĞRAŞTIRDI

Edinilen bilgiye göre, Turgutlu Atatürk Mahallesi Aran Çıkmazı sokak üzerinde S.Ü'den ayrılan 2 çocuk babası A.G. eski eşiyle barışmak istedi ancak eski eşi barışmak istemediği belirtince A.G. pompalı tüfek ile intihar etmek istedi. Çenesine dayadığı silah ile yaklaşık 1 saat emniyet güçleriyle diyalog halinde olan A.G. uzun süre elindeki tüfeği bırakmadı.

SİVİL POLİSLER TÜFEĞİ ALIP, ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Bölgede Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken, sivil polis memurları şahsı uzun süre ikna etmeye çalıştı. Sivil polis memurları konuşarak şahsa daha da yaklaşarak tüfeği elinden aldı ve A.G.'yi etkisiz hale getirdi. Şahsın etkisiz hale getirilmesiyle sokak sakinleri derin bir nefes alırken A.G. gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

ESKİ EŞİ İFADE VERDİ

Yaşanan olay sonrası şahsın eşi S.Ü., ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. 2 çocukları olduğu öğrenilen S.Ü. ve A.G.'nin 1 yıl önce resmen boşandığı ve A.G.'nin eski eşiyle yeniden barışmak için bu yola başvurduğu iddia edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eski Eşi 'Hayır' Deyince İntihara Kalkıştı - Son Dakika


Advertisement