Eski Isparta Valisi, AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı - Son Dakika
Güncel

Eski Isparta Valisi, AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı

Eski Isparta Valisi, AK Parti\'den Belediye Başkan Aday Adayı

Eski Isparta Valisi Memduh Oğuz, AK Parti'den Isparta Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

01.11.2013 19:36  Güncelleme: 20:48

Eski Isparta Valisi Memduh Oğuz, AK Parti'den Isparta Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Oğuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, İl Başkanlığına müracaatta bulunduğunu, Isparta ile ilgili projelerini ise adaylık durumu netlik kazandığında açıklayacağını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin geleceği ile ilgili 2023 vizyonu olduğunu ve bu vizyondan Isparta'nın da yararlanacağını ifade eden Oğuz, kendisinin projelerinin de bu doğrultuda gerçekleşeceğini bildirdi.

Isparta halkının idrak ve yüksek ilim sahibi olduğuna inandığını dile getiren Oğuz, şöyle konuştu:

"Halkımız iyiyi kötüden ayırma konusunda yüksek bir kanaat sahibidir. Demokrasinin olmazsa olmazı halkın iradesine saygı duymaktır. Demokraside kararlara saygılı olmak esastır. Halkımızın, karar mercilerinin bu konuda son derece etkin olduklarını biliyorum. Onların kararlarına saygı duyuyorum. Kararlarının çok isabetli olacağına inanıyorum."

Adaylar arasındaki yarışın hizmet etme noktasında gerçekleşeceğini ifade eden Oğuz, belediye başkanlığının siyaset değil hizmet yeri olduğunu kaydetti.

Yaklaşık 3 yıl görev yaptığı Isparta Valiliğindeki görevinden yaş haddi dolayısıyla emekli olan Oğuz, valilik görevinde başlattığı "İlim Şehri Isparta" projesini emekli olduktan sonra da sürdürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eski Isparta Valisi, AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement