Eskişehir'de Kaçak Sigara Operasyonu: Çok Sayıda Bandrolsüz ve Hologramsız Makaron Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Kaçak Sigara Operasyonu: Çok Sayıda Bandrolsüz ve Hologramsız Makaron Ele Geçirildi

Eskişehir\'de Kaçak Sigara Operasyonu: Çok Sayıda Bandrolsüz ve Hologramsız Makaron Ele Geçirildi

Eskişehir'in Alpu ilçesinde yapılan operasyonda, kaçak sigara satışı yaptığı tespit edilen bir şahsın üzerinden çok sayıda bandrolsüz, hologramsız makaron ve tütün ele geçirildi. İhbar üzerine başlatılan çalışmada, şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada binlerce makaron ve kıyılmış tütün bulundu. Şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı.

03.08.2023 16:46

Eskişehir'in Alpu ilçesinde kaçak sigara satışı yaptığı tespit edilen şahsın üzerinden çok sayıda bandrolsüz, hologramsız makaron ve tütün ele geçirildi.

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince Alpu ilçesinde şüpheli bir şahsın kaçak yollardan temin ettiği bandrolsüz ve hologramsız makaronları müşteri buldukça piyasaya sürerek satış yapacağı ihbarı alındı.

KOM Şube Müdürlüğü ve Alpu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalışma başlatıldı. Ekiplerce şüpheli şahısın üzerinde yapılan aramada; 13 bin 680 adet içine tütün doldurulmuş makaron, 11 bin 200 adet bandrolsüz ve hologramsız boş makaron, 300 gram kıyılmış tütün ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Kaçak Sigara Operasyonu: Çok Sayıda Bandrolsüz ve Hologramsız Makaron Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement