Eskişehirsporlu Kaan: Galatasaray'ı Yenmek İçin Savaşacağız - Son Dakika
Güncel

Eskişehirsporlu Kaan: Galatasaray'ı Yenmek İçin Savaşacağız

Eskişehirsporlu Kaan: Galatasaray\'ı Yenmek İçin Savaşacağız

Eskişehirsporlu KaanGalatasaray'ı yenmek için savaşacağız Eskişehirspor'un bu hafta deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıkları sürerken sol kanat oyuncusu Kaan Kanak, Kazanmak için çaba harcayacağız dedi.

26.10.2015 17:36

Eskişehirsporlu Kaan Galatasaray'ı yenmek için savaşacağız

Eskişehirspor'un bu hafta deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıkları sürerken sol kanat oyuncusu Kaan Kanak, Kazanmak için çaba harcayacağız dedi.

'GÜNLERCE UYUYAMIYORUZ'

Kaan Kanak, haftalardın istemedikleri sonuçlar aldıklarını, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söylerken şöyle konuştu

Üzerimizde bir şansızlık var. Bu haftaki Kayserispor maçında sezon başından bu yana girmediğimiz kadar pozisyona girdik. Maçı kazanmayı çok istiyorduk ama olmadı. Şu anda kaybedilmiş bir şey yok. Çok kötü bir gidişat var ama bunu düzeltmek de bu camianın, bizim, taraftarın, yönetimin hep birlikte yapacağı bir iş. Suçlu suçsuz aramak değil de birlik beraberlik içinde olmamız lazım. Bu takım bu şekilde düzlüğe çıkar. Çünkü kötü yapılan her yorum, ya da suçlu aramak takımı daha kötüye götürür. Çünkü başka bir Eskişehirspor yok. 50 yıllık bir camia, 50'nci yılını yaşayan çok büyük bir camiadayız. Bu takım buraları hak etmiyor. İnanın dışarıdaki insanlardan daha çok üzülüyoruz. Sonuçta profesyonel bir iş yapıyoruz ama günlerce uyuyamıyoruz. Ama maç başlamadan tepki almak ya da, dışarıdan tepki almak bunlar daha da kötüye götürebilir ortamı. Artık, sonuçta transfer sezonu bitmiş durumda. Yapılacak hiçbir şey yok. Ligin ilk devresini sonuna kadar mücadele edecek olan bu takım. Herkes kazanmak istiyor bir şeyler yapmak istiyor. Ama sıkıntılı stresli bir ortam. Daha fazla destek, daha fazla birlik ve beraberlik gerekiyor bu durumdan kurtulabilmek için.

HER MAÇ FİNAL MAÇI

Kaan Kanak, Perşembe günü Galatasaray'a karşı zor bir maça çıkıyorsunuz sorusuna da şu cevabı verdi

Bizim için oynadığımız rakibin önemi yok. Her maç final maçı. Son maçımızmış gibi her maçı oynamak zorundayız biz. Kazanmak için çıkacağız. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş fark etmiyor. Sahaya çıkan 11 kişi var. Biz de 11 kişi çıkacağız. Yani kimsenin ne fazla ayağı var ne fazla eli var ne fazla kafası var. Yani kimse eksik oynamıyor. Sahaya çıkıp 11'e 11 mücadele etiğimiz sürece iyi mücadele eden, daha çok isteyen kazanacaktır. Biz de bu hafta gidip orda kazanmak için savaşacağız.

SALON VE SAHADA ÇALIŞTILAR

Ligde haftalardır galibiyet yüzü görmeyen Eskişehirspor, bugün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör İsmail Kartal gözetiminde yaklaşık 100 dakika süren antrenmanın ilk bölümünü fitness salonunda gerçekleştiren futbolcular, antrenmanın ikinci bölümünü de ise sahada dar alanda pas çalışması yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirsporlu Kaan: Galatasaray'ı Yenmek İçin Savaşacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement