Evinrude G2 Motorları İle Yeni Bir Çağ Başlayacak! - Son Dakika
Güncel

Evinrude G2 Motorları İle Yeni Bir Çağ Başlayacak!

Evinrude G2 Motorları İle Yeni Bir Çağ Başlayacak!

BRP'nin inovasyon kültürünü gözler önüne seren, Evinrude E-TEC dıştan takma yeni nesli G2 motorları, Eylül ayında Türkiye'de motor ve deniz tutkunları ile buluşacak.

26.06.2014 10:26  Güncelleme: 10:19

Dünyada 100'den fazla ülkede, 4.200 bayi ve distribütörü, toplam 168.000 çalışanı ile deniz motoru, deniz motosikleti, motosiklet, ATV, UTV ve Kar motosikleti gibi araçların üretimini yapan dünyaca ünlü BRP'nin (Bombardier Recreational Products) ürettiği Evinrude tekne motorları 2014 modelleri düzenlenen Test-Drive etkinliği ile tanıtıldı.

1968 yılından bu yana faaliyet gösteren ve BRP'nin Türkiye distribütörü olan Depar Motor ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, yüz yılı aşkın süredir üretimde olan ve tüm deniz tutkunlarının yakından tanıdığı EVINRUDE'un, E-TEC teknolojisi ile daha da güçlenmiş yeni motorları test edildi.

Depar Motor A.Ş. Kurucu Ortağı ve Teknik Servis Müdürü Vidal İtkin'in 2014 modelleri ve teknik özelliklerini anlatan brief konuşmasıyla başlayan etkinlik, Pendik Marina- Sedef Adası rotasında renkli ve heyecanlı deneme sürüşleri ile gün boyunca devam etti. Depar Motor A.Ş. Kurucu Ortağı ve Teknik Servis Müdürü Vidal İtkin; Evinrude 300HP'nin teknik özelliklerini anlattığı sunumda, denizin bir tutku olduğuna ve bu tutkuyu perçinlemek için doğru bir motor seçiminin önemli olduğuna dikkat çekti. Evinrude'un deniz motoru camiasında gelinen son nokta olduğunu vurgulayan İtkin, motorların teknik özellikleriyle ilgili;"Deniz ve motor tutkunları, 300 hp gucundeki degisik teknelere ve çoklu montajlarinda aralarinda bulundugu (3x 300 ve 2 x300 ) son teknoloji motorların kullanıldığı teknelerle E-TEC teknolojisinin kattığı gücü ve farkı birebir test etme imkanı buldular" dedi.

Çığır açan cesur tasarımıyla, yüzde 75'e kadar daha az toplam emisyon salımına sahip yeni dıştan takma Evinrude motorlar, yüzde 15 oranında yakıt verimliliği ve önde gelen dört zamanlı motorlara göre yüzde 20-40 oranında daha fazla tork sunuyor.

Türkiye'de deniz tutkunlarının merakla beklediği Evinrude E-TEC'in yeni nesil dıştan takma motorların sektörde çığır açacağı söyleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Evinrude G2 Motorları İle Yeni Bir Çağ Başlayacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement