Eyyübiye İlçe Müftülüğü Hüseyin Oruç Kur'an Kursu Öğrencileri Filistin İçin Bağış Yaptı - Son Dakika
Güncel

Eyyübiye İlçe Müftülüğü Hüseyin Oruç Kur'an Kursu Öğrencileri Filistin İçin Bağış Yaptı

Eyyübiye İlçe Müftülüğü Hüseyin Oruç Kur\'an Kursu Öğrencileri Filistin İçin Bağış Yaptı

Eyyübiye İlçe Müftülüğü Hüseyin Oruç Kur'an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Filistin için bağışladı. 4-6 yaşındaki minik öğrenciler, harçlıklarını İlçe Müftüsü Osman Toprak'a teslim ederek Filistin'e gönderilmek üzere bağışladılar. Müftü Toprak, minik öğrencilerin bu hassasiyetinden dolayı onları ve ailelerini tebrik etti ve öğretici Hatice Kılıç'a teşekkür belgesi takdim etti.

08.02.2024 16:05  Güncelleme: 00:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyyübiye İlçe Müftülüğü Hüseyin Oruç Kur'an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Filistin için bağışladı.

İl Müftülüğünden yapılan açıklamaya göre, Hüseyin Oruç Kur'an Kursunda eğitim gören 4-6 yaşındaki öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Filistin'e bağışlamak üzere İlçe Müftüsü Osman Toprak'a teslim etti.

İlçe Müftüsü Toprak, Filistin için başlatılan yardım seferberliğine miniklerin de katılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek, "Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur'an kursunda eğitim gören minik öğrencilerimizin haçlıklarını Filistin'e gönderilmek üzere bize teslim etmeleri bizleri çok duygulandırdı. Göstermiş oldukları bu hassasiyetten dolayı güzel yavrularımızı, ailelerini ve öğreticilerini tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Toprak, minik öğrencilere çeşitli hediyeler verirken, kurs öğreticisi Hatice Kılıç'a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eyyübiye İlçe Müftülüğü Hüseyin Oruç Kur'an Kursu Öğrencileri Filistin İçin Bağış Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement