Facebook Uygulaması Artık Renault R-Link'te - Son Dakika
Güncel

Facebook Uygulaması Artık Renault R-Link'te

Facebook Uygulaması Artık Renault R-Link\'te

Renault'nun Yeni Clio ile birlikte müşterilerinin beğenisine sunduğu R Link, facebook uygulamasını kullanıcılarıyla buluşturuyor.

21.11.2014 15:34  Güncelleme: 15:39

Renault'nun Yeni Clio ile birlikte müşterilerinin beğenisine sunduğu R-Link, facebook uygulamasını kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Renault'dan yapılan açıklamaya göre, R-Link kullanıcıları araçlarındaki multimedya sistemi sayesinde facebook uygulamasına güvenli bir şekilde ulaşabiliyor.

Bu uygulama R-Link kullanıcısının güvenlik içinde tüm Facebook kontaktları ile bağlantıda kalmasını sağlıyor. Yolda sürüş esnasında kullanıcılar sesli okuma fonksiyonu ile duvar yazılarını dinleyebiliyor, doğrudan araç içinden mesaj yazıp gönderebiliyor. Kullanıcının arkadaş listesinden birinin veya Facebook'ta kayıtlı bir adresin yakında olması veya yer bildirimi yapması durumunda kullanıcı navigasyon" butonunu tıklayarak navigasyonu hedefe yönlendirebiliyor. Facebook için R-Link uygulaması ile kullanıcı Renault Facebook sayfasındaki en güncel haberleri de görüntüleyebiliyor.

7 inçlik dokunmatik ekranlı İnternet Bağlantılı Entegre Navigasyon Multimedya Sistemi olan R-Link birçok teknolojik özellik içeriyor. Navigasyon sistemi, canlı trafik bilgisi, radyo, telefon, e-posta, twitter, Facebook, Euronews haberler gibi birçok uygulama aynı sistem üzerinde yer alıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Facebook Uygulaması Artık Renault R-Link'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement