Faik Öztrak, Brand Week İstanbul'a Konuşmacı Olarak Katıldı: "Türkiye Kral Değil Kural İstiyor" - Son Dakika
Güncel

Faik Öztrak, Brand Week İstanbul'a Konuşmacı Olarak Katıldı: "Türkiye Kral Değil Kural İstiyor"

Faik Öztrak, Brand Week İstanbul\'a Konuşmacı Olarak Katıldı: "Türkiye Kral Değil Kural İstiyor"

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Brand Week İstanbul’da, ‘Her Seçim Bir Başlangıçtır’ diyerek, ‘Yeni İttifaklar ve Yeni Ekonomik Düzen’ oturumunda, Sayın Ruşen Çakır’ın moderatörlüğünde Sayın İbrahim Çanakçı ve Sayın Bilge Yılmaz ile güzel bir ufuk turu yaptık. Türkiye, ‘kral değil kural’ istiyor” dedi.

09.11.2022 16:55  Güncelleme: 17:00

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, " Brand Week İstanbul'da, 'Her Seçim Bir Başlangıçtır' diyerek, 'Yeni İttifaklar ve Yeni Ekonomik Düzen' oturumunda, Sayın Ruşen Çakır'ın moderatörlüğünde Sayın İbrahim Çanakçı ve Sayın Bilge Yılmaz ile güzel bir ufuk turu yaptık. Türkiye, 'kral değil kural' istiyor" dedi.

CHP Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, bugün Brand Week İstanbul'a konuşmacı olarak katıldı. İttifaklar ve Yeni Ekonomik Düzen (Alliances and the New Economic Order) başlıklı oturumda konuşan Öztrak, sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı:

"Brand Week İstanbul'da, 'Her Seçim Bir Başlangıçtır' diyerek, 'Yeni İttifaklar ve Yeni Ekonomik Düzen' oturumunda, Sayın Ruşen Çakır'ın moderatörlüğünde Sayın İbrahim Çanakçı ve Sayın Bilge Yılmaz ile güzel bir ufuk turu yaptık. Türkiye, 'kral değil kural' istiyor."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Faik Öztrak, Brand Week İstanbul'a Konuşmacı Olarak Katıldı: 'Türkiye Kral Değil Kural İstiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement