Fen İşleri Yoğun Temposunu Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Fen İşleri Yoğun Temposunu Sürdürüyor

Fen İşleri Yoğun Temposunu Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi ekiplerince yol-kaldırım bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını gece-gündüz ayrımı yapılmaksızın yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

21.06.2016 14:27  Güncelleme: 14:28

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce sürdürülen çalışmalar doğrultusunda Fikret Memişoğlu Caddesi ve Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda başlatılan yol ve kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.

Ulukent Doğukent ve Sugözü mahalleleri minibüs ve otobüs hatları tarafından kullanılan şehrin ana arterlerinden Fikret Memişoğlu Caddesi'nde asfalt yenileme çalışmaları tamamlandı. Kaldırım-tretuvar yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından cadde hizmete sunulacak.

ENGELSİZ KALDIRIMLAR

Elazığ Belediyesi tarafından yenilenen kaldırımların görme engelli vatandaşların kullanımına uygun hale getirilmesine yönelik düzenlemeler de devam ediyor. Yapılan çalışmalar doğrultusunda daha önce Gazi Caddesi, Vali Fahribey Caddesi, Hürriyet Caddesi ve Necdet Doğan Caddesi'nde kaldırımlar, kompozit malzeme kullanılarak, görme engelli vatandaşlar için engelsiz hale getirilirken, Fikret Memişoğlu Caddesi de görme engelli vatandaşların kullanımına uygun hale getiriliyor.

FATİH SULTAN MEHMET BULVARI'NDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Öte yandan Sanayi, Mustafa Paşa ve Kırklar mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan, yapılacak çalışmalarla altı şeride çıkarılacak olan yaklaşık bin 200 metre uzunluğundaki Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda da asfalt yenileme çalışmaları sürdürülüyor. Çalışmalar doğrultusunda ekiplerce Doğukent-Ulukent Kavşağı ile Harput Yolu Kavşağı arasında asfalt yenileme çalışması tamamlandı. Yoğun bir şekilde sürdürülen asfalt yenileme ve kaldırım-tretuvar çalışmalarının tamamlanmasının ardından cadde yepyeni yüzüyle hizmete sunulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fen İşleri Yoğun Temposunu Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement