Fenerbahçe'de Moraller Bozuk - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe'de Moraller Bozuk

Fenerbahçe\'de Moraller Bozuk

5-2'lik Köln Yenilgisi Kampın Havasını Bozdu

18.07.2010 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5-2'LİK KÖLN YENİLGİSİ KAMPIN HAVASINI BOZDU

AYKUT KOCAMAN, KAPTEN ALEX İLE UZUN BİR SÜRE GÖRÜŞTÜ

SABAH HAFİF BİR ÇALIŞMA YAPAN SARI LACİVERTLİ FUTBOLCULARA ÖĞLEDEN SONRA İZİN VERİLDİ

Fenerbahçe'de Köln ile oynanan hazırlık mazında alınan 5-2'lik mağlubiyet ve sergilenen kötü oyun endişe yaratırken, futbolcular ve teknik heyetin asık suratlı olmaları dikkat çekti.

Keyiflerin kaçtığı Genk kampında sıradaki maçlara kadar takımın toparlanması için teknik heyet seferber oldu. Motivasyonun yanı sıra uyarı dolu konuşmalar yapan Aykut Kocaman'ın yarınki Genk hazırlık maçında ve ardından çarşamba günü Galatasaray ile oynanacak özel maçta arzu ettiği oyun kalitesini sahada görmek istediği ve bunu da futbolcularına her fırsatta aktardığı görüldü. İdmanın sonlarına doğru Aykut Kocaman kaptan Alex ile uzun bir süre konuşurken, antröner İsmail Kartal da Emre Belözoğlu ile bir görüşme yaptı. Kaptanlar vasıtasıyla sıkıntıları giderme girişimi takımdaki futbolcuların da dikkatini çekti.

Öte yandan idman bitiminde taraftarlar saha kenarına gelerek futbolculara moral vermeye çalıştı. Bir grup taraftar ise Aykut Kocaman'a tezahüratta bulunup destek verdiler.

Bu arada dün oynana Köln maçında oynayanlar otelde kalıp masaj yaptırırken, yedekler ve 45 dakika oynayanlar sabah hafif bir çalışma yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe'de Moraller Bozuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement