Fenerbahçe Derbisinin İl Spor Güvenlik Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe Derbisinin İl Spor Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Fenerbahçe Derbisinin İl Spor Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Fenerbahçeli YÖNETİCİ HAKER GALATASARAY DERBİSİNE GELİRKEN YAŞADIĞIMIZ TATSIZLIK VE TAŞKINLIKLARI GÖRMEMEYİ UMUYORUZ İstanbul Valiliği'nde gerçekleştirilen Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin il spor güvenlik toplantısına Beşiktaş'tan Yönetici Berkan Gocay, Fenerbahçe'den Yönetici Yalçın Haker, stad müdürü ve emniyet sorumluları katıldı.

15.04.2014 17:03

Fenerbahçeli YÖNETİCİ HAKER GALATASARAY DERBİSİNE GELİRKEN YAŞADIĞIMIZ TATSIZLIK VE TAŞKINLIKLARI GÖRMEMEYİ UMUYORUZ

İstanbul Valiliği'nde gerçekleştirilen Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin il spor güvenlik toplantısına Beşiktaş'tan Yönetici Berkan Gocay, Fenerbahçe'den Yönetici Yalçın Haker, stad müdürü ve emniyet sorumluları katıldı. En önemli konu; e-bilet uygulaması nedeniyle passolig kartı olmayan tarftarların stad çevresine ve fan-zone alanına alınmayacakları konusunda karara varılması oldu.

TOPLAM 3400 EMNİYET GÖREVLİSİ

Derbide 1300 özel, 2100 polis olmak üzere toplam 3400 personel güvenliği sağlamak için çalışacak. Toplantı sonrası Beşiktaş kanadından bir açıklama gelmezken, Fenerbahçeli Yönetici Yalçın Haker; e-bilet uygulamasının yanı sıra stada geliş gidiş hususlarını konuştuklarını, Galatasaray derbisine gelirken yaşadıkları tatsızlık ve taşkınlıkları görmek istemediklerini dile getirdi. Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe takım otobüsüne stad yakınında Galatasaraylı taraftarlar tarafından taşlar atılmış, camlar kırılmıştı.

GALATASARAY-KASIMPAŞA MAÇININ TOPLANTISI DA YAPILDI

Bu arada Cağaloğlu'ndaki İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Binası'nda yapılan toplantıda Galatasaray- Kasımpaşa maçı da masaya yatırıldı. Galatasaray'dan Lütfi Arıboğan bu toplantıda yer aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe Derbisinin İl Spor Güvenlik Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement