Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu ( KIF) öncülüğünde Sındırgı Belediyesi, Sındırgı Avcılık ve Atıcılık Derneğinin katkılarıyla 13. Fermalı ( Av köpeğinin gizlendiği yerden avı gözetlemesi) Av Köpekleri Mera Yarışması, Akçagöl mevkisinde yapıldı.
Yarışmada mera alanına salınan bıldırcın ve keklikleri en kısa sürede bulmaya çalışan av köpekleri ilgiyle izlendi.
Organizasyonun ikincisinin yapıldığını ifade eden Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, "İlçemizin gelişmesi için bu tür organizasyonlar büyük önem taşıyor. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Çok sayıda köpeğin yarıştığı organizasyon sonunda dereceye giren köpeklerin ödüllerini Belediye Başkanı Yavaş, sahiplerine verdi.
Son Dakika › Güncel › Fermalı Av Köpekleri Yarışması İlgi Gördü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.