Denizi İzleyen Cankurtaranın Otomobili Kuma Saplandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Denizi İzleyen Cankurtaranın Otomobili Kuma Saplandı

Denizi İzleyen Cankurtaranın Otomobili Kuma Saplandı
15.12.2013 13:45  Güncelleme: 15:01

Muğla'da denizi izlemek için plaja arabasıyla giren cankurtanın aracı kuma saplanınca çekici çağırıldı.

Muğla Fethiye İlçesi'nde cankurtaran 27 yaşındaki Rıdvan Karatekin, denizi görmek için otomobiliyle girdiği Belcekız Plajı'nda kuma saplandı.

GÖRENLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Gün aydınlandığında plajdaki otomobili görenler şaşkına dönerken, denizi yakından görmek için plaja girdiğini anlatan Karatekin, aracın motoruna kum kaçtığı için çalışmadığını söyledi.

ARAÇ KUMA SAPLANDI

Ölüdeniz Beldesi'nde oturan Türkiye Sualtı Federasyonu'ndan belgeli cankurtaran Rıdvan Karatekin, 48 GU 870 plakalı otomobiliyle gezintiye çıktı. Saat 05.00 sıralarında Belcekız Plajı'na gelen Karatekin, bir süre kordonda gezdikten sonra otomobilin yönünü kumsala çevirdi. 100 metrelik kumsalı aşarak deniz kenarına ulaşmaya çalışan Karatekin'in aracı, denize 20 metre kala kuma saplandı. Patinaj yaparak kuma gömülen otomobil, motor kısmının yere temas etmesi sonrası kendiliğinden durdu. Bir daha çalıştıramadığı otomobili kumsalda bırakan Karatekin, günün aydınlanmasıyla tekrar aracın başına döndü.

"OTOMOBİLE KUM KAÇTI"

Plajdaki aracı görenler şaşkın gözlerle izlerken, Karatekin kendisini görüntüleyen gazetecilere yaşadıklarını anlattı. Sezon bittiğinden beri denizi çok özlediğini söyleyen Karatekin, gece plaja geldiğini, karanlıkta denizi göremediğini, bu yüzden plaja girdiğini kaydetti. Ankaralı olduğunu, fakat 15 yıldır Fethiye'de olduğunu anlatan Karatekin, "Deniz özlemimi gidermek için plaja geldim. Yazın cankurtaranlık yapıyorum. Biraz iş özlemi vardı. Geldik ancak otomobil kaldı. Şimdi çalışmıyor otomobilin içine kum kaçtı" diye konuştu.

"ARABA ÇALIŞMASA DA OLUR BİZE HER YER ANKARA"

Geçen yıl başka bir otomobille plaja girdiğini de sözlerine ekleyen Karatekin, "Çekici geldi. Arabayı çıkartıyoruz. Araba çalışmasa da sorun değil. Bize her yer Ankara" dedi.

"ALKOLLÜ OLABİLİR"

Plajda güneşlenerek olan biteni izleyen İngiliz Caron Stockman ise sürücünün alkollü olabileceğini söyledi. Stockman, otomobili kumsalda ilk kez gördüğünde çok şaşırdığını kaydetti.

Karatekin'in otomobili, çekici yardımıyla güçlükle saplandığı kumlardan çıkarılarak götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizi İzleyen Cankurtaranın Otomobili Kuma Saplandı - Son Dakika


Advertisement