Fetö'den Devredilen Okulda "15 Temmuz Milli İrade Köşesi" Oluşturuldu - Son Dakika
Güncel

Fetö'den Devredilen Okulda "15 Temmuz Milli İrade Köşesi" Oluşturuldu

Fetö\'den Devredilen Okulda "15 Temmuz Milli İrade Köşesi" Oluşturuldu

Siirt'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nden (FETÖ) Milli Eğitim Bakanlığına devredilen okulda "15 Temmuz Milli İrade Köşesi" oluşturuldu.

17.11.2016 09:14

Siirt'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nden (FETÖ) Milli Eğitim Bakanlığına devredilen okulda "15 Temmuz Milli İrade Köşesi" oluşturuldu.

Siirt Milli İrade İmam Hatip Ortaokulunda, darbe girişiminin hafızalardan silinmemesi amacıyla darbe girişimi ve sonrasındaki demokrasi nöbetleri süresince çekilen ve AA foto muhabirlerinin çektiği fotoğrafların da yer aldığı "15 Temmuz Milli İrade Köşesi" hazırlandı.

Okulu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fethi Suay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin 15 Temmuz darbe girişiminde büyük bir facianın eşiğinden döndüğüne işaret etti.

Hain güçlerin ülkenin imkanlarıyla Türkiye'yi yok etmeye çalıştığını hatırlatan Suay, "Allah'a binlerce şükür liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın üstün gayretleri sonucu halk sokaklara inerek bu hain güçleri püskürttü ve 16 Temmuz Türkiye'de başka bir dünyayla tanışmış olduk. Binlerce şükür Türkiye Cumhuriyeti kesinlikle eski günlere dönmemek üzere çok güzel bir temel attı." diye konuştu.

Siirt Milli İrade İmam Hatip Ortaokulunun FETÖ'den devredilen 6 eğitim kurumundan biri olduğunu ifade eden Suay, milletin destekleriyle yapılan eğitim kurumlarının şu anda milletin hizmetine girdiğini kaydetti.

"Okulda yaşanan bu olayların nasıl bertaraf edildiğini gösteren bir köşe hazırlandı. Evlatlarımıza da örnek olacak bu köşe, direnen insanlarımızın birlikteliğini gösteren bir köşe oldu." diyen Suay, Türkiye'de bir daha bu tür sıkıntılar yaşamaması temennisinde bulundu.

Okul Müdürü Hamza Yaşar da FETÖ'den devredilen okulun artık milletin hizmetinde olduğunu, devletin destekleriyle öğrencilere en iyi şekilde eğitim vermeye çalıştıklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'den Devredilen Okulda '15 Temmuz Milli İrade Köşesi' Oluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement