Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Fetö'nün Darbe Girişimi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Çanakkale'de, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 617 kişi hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

Çanakkale'de, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 617 kişi hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörde çalışan ve siyasi parti üyesi 617 kişi hakkında işlem yapıldığı belirtildi.

Bu kapsamda 435 kişinin görevden uzaklaştırıldığı ifade edilen açıklamada, 83 şüphelinin tutuklandığı, 21 kişinin adli kontrol şartıyla salıverildiği, 16 kişinin serbest bırakıldığı, 50 kişiye gözaltı kararı uygulandığı, firari 12 kişinin de arandığı kaydedildi.

Kaynak: AA