Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 8 kişi tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma doğrultusunda düzenlenen operasyonda, eski Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Abdullah Tüylüoğlu ve eski Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Tüylüoğlu ile Ereğli TSO Başkan Yardımcısı Selçuk İnceoğlu, esnaf Mahmut Y. ve İbrahim C, servis şoförleri Aziz B, Özcan K. ve Ayhan S. gözaltına alındı.
Emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen bu kişiler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Son Dakika › Güncel › Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.