Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

20.07.2016 03:01

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

Türk bayrakları taşıyan vatandaşlar, Atatürk Sahil Parkı'nda toplanarak darbe girişimine tepki gösterdi.

Katılımcılara hitap eden TBMM İdare Amiri ve AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, vatandaşların "İdam isteriz" sloganına, "Siz ne istediniz de AK Parti yerine getirmedi." yanıtını verdi.

Bütün siyasi partilere, bu darbe girişimi karşısında dik durdukları için teşekkür eden Gündoğdu, "Özellikle CHP'ye, MHP'ye, o gece Meclis'i olağanüstü çalıştırdığımızda yanımızda yer aldıkları için teşekkür ediyorum. Geçmişte darbelerin yanında yer alan medya mensuplarına, bu sefer darbeye karşı koydukları için teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ise geçmiş dönemlerde yapılan darbelere dikkati çekerek, "Onlar zannettiler ki düdük çaldığında şapkasını alıp kaçan yöneticiler, devlet başkanları vardır ama bu alçaklar öğrendiler ve bildiler ki artık şapkasını alıp kaçanlar değil, kefenini giyip sokağa düşen, halkının önünde yürüyen devlet başkanları var." ifadelerini kullandı.

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, "vatan ve namus günü"nde devletin arkasında durdukları ve bu milletin hiçbir gücün önünde diz çökmeyeceğini gösterdikleri için vatandaşlara teşekkürlerini sundu.

Aslan, milletin tüm Türkiye'de olduğu gibi Gölbaşı'nda da kendi iradesine ve devletinin bekasına kasteden hainlere, dost görünen iç düşmanlara karşı kahramanca bir direniş sergilediğini ifade etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da burada toplanmalarının, bu terör örgütüne en büyük cevap olduğunu vurguladı.

Darbe girişiminde şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlar için dualar eden katılımcılar, tekbirler getirdi.

"Demokrasi nöbeti"ne, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, İlçe Emniyet Müdürü Levent Alıcı, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement