FETÖ'nün sözde adliye yapılanmasında yer alan eski Danıştay üyesi yakalandı - Son Dakika
Güncel

FETÖ'nün sözde adliye yapılanmasında yer alan eski Danıştay üyesi yakalandı

FETÖ\'nün sözde adliye yapılanmasında yer alan eski Danıştay üyesi yakalandı

AFYONKARAHİSAR İl Emniyet Müdürlüğü, FETÖ'nün sözde adliye yapılanmasında 'mahrem imam' olarak bulunan ve hakkında 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan eski Danıştay üyesi R.E.'yi yakaladı. R.E., Sandıklı ilçesinde gözaltına alındıktan sonra cezaevine teslim edildi.

11.01.2024 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AFYONKARAHİSAR İl Emniyet Müdürlüğü, FETÖ'nün sözde adliye yapılanmasında 'mahrem imam' olarak bulunan 2016 yılında Danıştay üyesiyken ihraç edilen ve hakkında 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan R.E.'yi yakaladı.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü'nün İstihbarat Şube Müdürlüğü ve TEM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen ortak çalışma sonucu 2016 yılında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan işlem yapılan eski Danıştay üyesi R.E., Sandıklı ilçesinde yakalandı. FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün sözde adliye yapılanmasında 'mahrem imam' olarak yer alan ve 2016'da Danıştay üyesi olarak görev yaparken KHK kapsamında ihraç edilen R.E.'nin 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunduğu öğrenildi. Sandıklı'da gözaltına alınan R.E. işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine teslim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel FETÖ'nün sözde adliye yapılanmasında yer alan eski Danıştay üyesi yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement