Fetö Soruşturması Bahanesiyle Dolandırmaya Kalkıştılar - Son Dakika
Güncel

Fetö Soruşturması Bahanesiyle Dolandırmaya Kalkıştılar

Fetö Soruşturması Bahanesiyle Dolandırmaya Kalkıştılar

Erzurum’da telefon dolandırıcıları bir kadını FETÖ soruşturması bahanesiyle dolandırmak istedi.

20.10.2016 10:59

Erzurum'da telefon dolandırıcıları bir kadını FETÖ soruşturması bahanesiyle dolandırmak istedi.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum'da ikamet eden ev kadını E.A.'yı arayan dolandırıcılar Emniyet Müdürlüğünden aradıklarını söyleyerek kendilerini polis olarak tanıtıp kadının evinde ziynet eşyası ve para olup olmadığı hususunda bilgi aldıktan sonra FETÖ kapsamında eşinin gözaltına alındığını kendisinin de gözaltına alınabileceğini öne sürdü. Dolandırıcılar, kadına Erzurum'da daha önce bir kuyumcunun soyulduğu olayda isimlerinin geçtiğini, kuyumcudan çalınan ziynet eşyalarından parmak izleri alınacağını, ikamette bulunan ziynet eşyalarının bir poşete koyarak ikamete gelecek polislere vermesini istedi.

Durumun polise bildirilmesinin ardından Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yapılan operasyonda olayı gerçekleştirdiği tespit edilen M.Y. olay yerinde kıskıvrak yakalandı. Şüpheli ile irtibatlı olduğu tespit edilen H.B. de, yapılan çalışmalar neticesinde yakalandı. Dolandırıcıların aldığı ziynet eşyaları kadına teslim edilirken, olayı gerçekleştiren M.Y. ve H.B. adli mercilerce tutuklandı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fetö Soruşturması Bahanesiyle Dolandırmaya Kalkıştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement