"Fight Club" Filmi Gerçek Oldu - Son Dakika
Güncel

"Fight Club" Filmi Gerçek Oldu

"Fight Club" Filmi Gerçek Oldu

Brad Pitt'in başrolünü oynadığı filmden etkilenen antrenör dövüş kulübü açtı.

08.02.2012 11:55  Güncelleme: 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'li yazar Chuck Palaniuk tarafından yazılan ve 1999 yılında yönetmen David Leo Fincher'ın beyaz perdeye aktardığı sinema tarihinin kült filmlerinden Fight Club (Dövüş Kulübü), Antalya'da gerçeğe dönüştü.

Antalyalı sporcu İlkay İldaş, antrenörlüğünü yaptığı kulüpte, başta sevgililer olmak üzere birçok kişiye dövüşerek stres atma imkanı veren hizmet sunmaya başladı. 20 yıldır Uzakdoğu dövüş sanatları ile ilgilenen milli sporcu İldaş, böyle bir dövüş kulübü açma fikrinin filmi izledikten sonra aklına geldiğini söyledi. Kulübe gelen kişilere ilk seansta özel korumalıklar giydirerek spor hocaları gözetiminde serbest dövüş yapma şansı verdiklerini belirten İlkay İldaş, ilerleyen dönemlerde bu sporun eğitimini almak isteyenlere başta savunma sanatları olmak üzere, Uzakdoğu dövüş tekniklerini öğrettiklerini söyledi. İsteyenlerin tek seanslık uygulamalara katılarak partnerleri ile birlikte stres atmalarını sağladıklarını anlatan antrenör, bu uygulamalara başta sevgililer olmak üzere evli çiftlerin ve iş ortaklarının büyük rağbet gösterdiğini belirtti. Özellikle sevgililerin uygulamalar sırasında görmezden geldikleri ama unutamadıkları sorunlarını birbirlerine hatırlatarak kavga ettiklerine dikkat çeken İldaş, 'Çiftler kavga ederken kulübün eğitmenleri aşırıya kaçan sertlikleri önlemek için muhakkak yanlarında bulunuyorö dedi. Dövüş Kulübü'nde iki kişi seansının bedeli 100 lira.

Başrollerini Brad Pitt, Edward Norton ve Helena Bonham Carter'ın paylaştığı filmde kendini önemsiz ve dışlanmış hisseden kişiler buluşma noktası haline getirdikleri dövüş kulübünde kavga ederek stres atıyor ve burada elde ettikleri başarılarla özgüvenlerini geri kazanıyor.

AMAÇ SPORU SEVDİRMEK

Bu hizmeti verirken ilk amaçlarının insanlara sporu sevdirmek olduğunu söyleyen İlkay İldaş, 'İnsanlar partnerleri ile kavga ederken çok keyifli vakit geçiriyor. Bu uygulamalar sayesinde insanlar hem spor yapıyor hem de eğleniyorö dedi. Yaklaşmakta olan 14 Şubat Dünya Sevgiler Günü için çiftlerin şimdiden rezervasyon yaptırmaya başladıklarını belirten İldaş, 'Sevgililer bu özel günün kutlamalarına başlamadan önce buraya gelerek birbirlerine karşı olan sinirlerini atacaklar. Daha sonra da huzur içinde bir Sevgililer Günü geçireceklerine inanıyorumö diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Fight Club' Filmi Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement