Fransa Başkonsolosluğu Önünde Kaddafi Protestosu - Son Dakika
Güncel

Fransa Başkonsolosluğu Önünde Kaddafi Protestosu

Fransa Başkonsolosluğu Önünde Kaddafi Protestosu

Haber-kamera.İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (Mazlum-Der), Kaddafi'nin infaz edilmesini emperyalist devletlerin delil karartmak için yaptığını iddia ederek Beyoğlu'ndaki Fransa Başkonsolosluğu önünde basın açıklaması yaptı.

26.10.2011 13:15

Haber-kamera: Ümit TÜRK - İstanbul DHA

İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (Mazlum-Der), Kaddafi'nin infaz edilmesini emperyalist devletlerin delil karartmak için yaptığını iddia ederek Beyoğlu'ndaki Fransa Başkonsolosluğu önünde basın açıklaması yaptı.

Mazlum-Der İstanbul İl Başkanı Cüneyt Sarıyaşar, yanındaki 3 kişi ile Taksim'deki Fransız Konsolosluğu önüne geldi. Burada yapılan basın basın açıklamasında; 'Kaddafi'nin infazı, delil karartmadır, insanlığa ve tarihe yapılmış emperyalist bir müdahaledir. Diğer yandan günler süren ceset teşhirinin, ne İslam ile, ne de her hangi bir din ile ilgisi yoktur. Fransa; Afrika'da eski şaşalı günlerini değil, halkların özgürlük talebini bulacaktır. Sarkozy, 1960'ların soykırımcı alışkanlığı ile Afrika'nın efendiliğine kavuşacağını sanıyorsa aldanıyor. Çünkü Tunus'tan tutuşturulan büyük özgürlük ateşi, kara kıtayı çoktan aştı. Libya işgalcileri, hem Kaddafi ile geçmişte nelerin pazarlıklarını yaptıkları bilgisini, hem de gelecekteki Libya'da neleri nasıl paylaşacaklarını ustaca karattılar" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fransa Başkonsolosluğu Önünde Kaddafi Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement