Fuat Çapa, Antalyaspor ile İlk Antrenmana Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fuat Çapa, Antalyaspor ile İlk Antrenmana Çıktı

Fuat Çapa, Antalyaspor ile İlk Antrenmana Çıktı
19.03.2014 12:58

Teknik direktör Fuat Çapa, öğleden sonra Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesinde futbolcularla sohbet edip, birlikteliğin kendi ekibine ve camiaya hayırlı olmasını diledi.

Teknik direktör Fuat Çapa, öğleden sonra Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesinde futbolcularla sohbet edip, birlikteliğin kendi ekibine ve camiaya hayırlı olmasını diledi. Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, yöneticiler ve kulüp personelinin izlediği antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fuat Çapa, Bakıldığı zaman cumartesi günü çok önemli bir karşılaşma var. Bugün günlerden salı, çok fazla zamanımız yok. Bu süreyi iyi değerlendirmek istiyoruz. Artı olan ligi bilmemiz. Oyuncularımızı saha içerisindeki performansı bilmemiz. Bizim için bir artı. Bu aşamada mümkün olduğu kadar birbirimizi sadece saha içinde değil, saha dışında da tanımaya çalışacağız dedi.

TARAFTARLARI MUTLU EDECEK SONUÇLAR ALMAK İSTİYORUZ

Takım olarak, yeterli, kaliteli, karakterli oyuncu grubuna sahip olduklarına vurgu yapan Fuat Çapa, konuşmasını şöyle sürdürdü Önemli olan aradaki iletişimi iyi bir şekilde oluşturmak ve doğru sinerjiyi hem oyuncu grubu ile hem yönetimimizle, kısacası tüm Antalya ile sağlayabilirsek ligi arzuladığımız yerde bitirebiliriz. Ayrıca, taraftarlarımıza ligin kalan haftalarında coşkulu maçlar izletmek ve onları mutlu ederek bu sezonu kapatmak istiyoruz. dedi

İSİMLERE TAKILMAYIN, ANTALYASPOR'A TAKILIN

Kadro olarak, oyuncuların isimlerine bakıldığı zaman çok değerli futbolcular bulunduğuna da dikkati çeken Fuat Çapa, sözlerini şöyle tamamladı Şampiyonlar Ligi görmüş, şampiyonluklar yaşamış, şampiyonluğu kovalayan takımlarda oynamış oyuncularımız var. Ama burada önemli olan Antalyaspor'un onların bir parçası olması. Öncelikle kağıt üzerinde analiz yaptığımız zaman, bazı saplantıları gördük. Önlem almamız gereken konular var. Burada Antalya taraftarımızdan isteğimiz şu. İsimlere çok fazla takılmadan, Antalyaspor'a takılmaları. İsmi kim olmuş o kadar çok önemli değil, Antalyaspor'a kimler ne verebilecek, onlara bakmak lazım. Oyun sistemi ve felsefesi olarak 4 günlük sürecimiz var. Çok fazla şeyler deneyecek olursak, maceraya girmiş oluruz. Mümkün olduğu kadar olanın üzerine daha fazla şeyler koyarak, devam etmek zorundayız. İlerleyen haftalarda oyuncu grubunu daha iyi tanıdıktan sonra belki bir sistem değişikliğine gidebiliriz. Ama bunun için de hem onların, hem bizim birbirimizi daha iyi tanımamız gerekiyor. Ayrıca biraz da sabır göstermemiz gerekiyor.dedi.

Kırmızı beyazlılar sakat olan kaleci Fornezzi dışında tam kadro çalıştı.

Süleyman EKİNANTALYA, DHA

(Tür: Spor)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fuat Çapa, Antalyaspor ile İlk Antrenmana Çıktı - Son Dakika


Advertisement