Futsal Turnuvası Kupası Sahibini Buldu - Son Dakika
Güncel

Futsal Turnuvası Kupası Sahibini Buldu

Futsal Turnuvası Kupası Sahibini Buldu

Ağrı Vali Kutlu Aktaş Spor Salonunda oynanan Gençler Futsal Turnuvası; 2–5.Ocak.2012 tarihlerinde 6 takım arasında oynandı.

05.01.2012 20:04  Güncelleme: 20:05

Takımlar arasında oynan turnuva 05.Ocak.2012 günü oynanan finalde kupa sahibini buldu.

Finalde karşılaşan Tutak Anadolu Lisesi ve Ticaret Meslek Lisesi arasında oynanan müsabakayı penaltılarda Tutak Anadolu Lisesi kazandı.

Turnuvada dereceye giren öğrencileri tek tek tebrik ederek kutlayan Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Şafi Erim Turnuvada Şampiyon olan Tutak Anadolu Lisesi Takım Kaptanına Birincilik kupasını vererek başarılarının devamı dileri.

Futsal Turnuvasında Dereceye Giren Liseler ve Ödüllerini Verenler:

1.Tutak Anadolu Lisesi'nin ödülünü; Ağrı Geçlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Şafi Erim vererek öğrencileri tebrik ederek kutladı.

2.Ağrı Ticaret Meslek Lisesi'nin ödülünü; Ağrı Geçlik Hizmetleri ve Spor İdari ve Mali işler Şube Müdürü Burhan Kurt vererek öğrencileri tebrik ederek kutladı.

3.Nurettin Dolgun Endüstri Meslek Lisesi'nin Ödülünü; Ağrı Geçlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Fatih Karaoğlan vererek öğrencileri tebrik ederek kutladı.

Turnuvanın finalini izlemeye çok sayıda Öğretmen ve Öğrenci katılarak okullarına söyledikleri tezahüratlarla destek oldular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Futsal Turnuvası Kupası Sahibini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement