Galatasaray'la Elmander'in yolları ayrılıyor! Başkan Aysal açıkladı (Galatasaray Haberleri) - Son Dakika
Güncel

Galatasaray'la Elmander'in yolları ayrılıyor! Başkan Aysal açıkladı (Galatasaray Haberleri)

Galatasaray\'la Elmander\'in yolları ayrılıyor! Başkan Aysal açıkladı (Galatasaray Haberleri)

İkinci kez başkanlığa seçilen Ünal Aysal, Vatan'dan Yalımcan Sarpyel'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

28.06.2013 10:15

Kulübü tek başına yöneteceği konusunda eleştirilen Aysal, günü geldiğinde kendi kararıyla görevi bırakacağının altını çizerek, "Herkes bir gün yorulur. Burası G.Saray. Bu büyük camiyı yönetmek kolay değil. Benim de kişisel olarak yorulma hakkım ve riskim var. Ama daha önemlisi kendinize koyduğunuz hedefleri doldurduğunuz zaman insanlar sizden ne kadar başarılı olursanız olun bir yerden sonra bıkıyorlar. O bıkkınlığı yaratmadan kendi kararımla giderim günü geldiğinde. Başkasının kararıyla değil" dedi.

"Elmander'i, kalbini kırmadan yollayacağız"

Kadromuzdan gönderilecek isimler belli. Hocamız onları tespit etti. Ama hepsi Galatasaray'a hizmet etmiş isimler. Elmander, Cluio ve Ujfalusi ile yolları ayırma kararı aldık. Onların kalbini de kırmadan yollamak önemli. Mesela Elmander. Çok sevdiğimiz, bize çok faydası olan bir oyuncu. Ama geçen sene yaşadığı şansızlık ortada. Ayrıca o bölgeye Burak, Drogba gibi ismleri de aldık. Her oyuncunun kalbinden geçen oynamaktır. Bu yüzden de yolları ayırma kararı aldık.

Culio, kiralık gittiği 2 sene boyunca oynadığı takımların en iyisiydi. Tahmin ediyorum ki performansı sonrası bu sene de kendine iyi bir takım bulacaktır. Böylece zaten 3 tane yabancı oyuncu kontenjanı kendiliğinden boşalıyor. Zaten bizim de devreye sokacağımız yabancı sayısı üçten fazla değil."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Galatasaray'la Elmander'in yolları ayrılıyor! Başkan Aysal açıkladı (Galatasaray Haberleri) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement