Galatasaray Taraftarına Saldıran 4 Kişi Serbest Bırakıldı (2) - Son Dakika
Son Dakika Logo

Galatasaray Taraftarına Saldıran 4 Kişi Serbest Bırakıldı (2)

17.10.2017 15:17

ATİKER KONYASPOR'DAN SALDIRGAN TARAFTARLARA YASAKAtiker Konyaspor Yönetim Kurulu, kulübün resmi internet sitesinden, Galatasaray taraftarına saldıran 4 kişiden 2'sinin kombine bileti olduğunu hepsinin Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'na girişlerinin yasaklandığını açıkladı.

ATİKER KONYASPOR'DAN SALDIRGAN TARAFTARLARA YASAK

Atiker Konya spor Yönetim Kurulu, kulübün resmi internet sitesinden, Galatasaray taraftarına saldıran 4 kişiden 2'sinin kombine bileti olduğunu hepsinin Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'na girişlerinin yasaklandığını açıkladı. Kulüp açıklamasında, şöyle denildi:

"Bundan sonra da benzer olaylarda tutumumuzun aynı şekilde olacağının bütün spor kamuoyunca bilinmesini istiyoruz. Öte yandan, sporda şiddetin önüne geçebilmek kötü, çirkin tezahüratı futbol sahalarından ve etrafından uzaklaştırabilmek için aynı hassasiyeti diğer kulüplerimizden de bekliyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray Taraftarına Saldıran 4 Kişi Serbest Bırakıldı (2) - Son Dakika


Advertisement