Ganyan Bayiinde Kanlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ganyan Bayiinde Kanlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

Ganyan Bayiinde Kanlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı
20.10.2016 14:29

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, ganyan bayiinde silahla vurulan bir kişi hayatını kaybeden, o sıradan yoldan geçen adliye memuresi bir kadın ise yaralandı.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, ganyan bayiinde silahla vurulan bir kişi hayatını kaybeden, o sıradan yoldan geçen adliye memuresi bir kadın ise yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde, Orhangazi Caddesi çıkışındaki bir ganyan bayiinde meydana geldi. Henüz sebebi bilinmeyen olayda, Zeki Ç, tüfekle göğsünden vuruldu. Zeki Ç. kanlar içinde yere yığılırken, zanlı ise olay yerinden uzaklaştı. Bu esnada oradan geçmekte olan adliyede görevli memure S.S, seken saçmalarla bacağından hafif yaralandı.

Zeki Ç. ile yaralı kadın, olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Zeki Ç, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, firar eden katil zanlısını arıyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ganyan Bayiinde Kanlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika


Advertisement