Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Türkiye Birincisi Oldu - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Türkiye Birincisi Oldu

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Türkiye Birincisi Oldu

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yayımlanan bültende Türkiye birincisi oldu.

11.10.2013 11:15  Güncelleme: 11:30

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticareti yapan kişi ve şebekelere yönelik olarak yapılan çalışmalarla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yayımlanan bültende Türkiye birincisi oldu.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından bu yılın mayıs ve ağustos aylarında bin 160 operasyon yapıldığı ve bin 958 şüphelinin gözaltına alındığı açıklandı. Gözaltına alınan şüphelilerden 251'inin tutuklandığı operasyonlarda; 11 bin 655 cinsel uyarıcı hap, 36 bin 894 tarihi eser, 2 ton 544 kilo esrar, 149 kilo eroin, 1 milyon 512 bin paket kaçak sigara, 2 bin 649 kaçak cep telefonu, 538 bin litre kaçak akaryakıt, 132 ton kaçak çay, 24 tabanca, 4 bin 330 tabanca mermisi, 40 şarjör ve 146 kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından Mayıs-Ağustos aylarını kapsayan bülteninde en çok operasyonla Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Türkiye birincisi olduğu açıklandı. Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, bu başarı sonrası polislere teşekkür ederek, uyuşturucu ve uyuşturucu tacirleriyle olan mücadelenin artarak süreceğini belirtti. Aydın, gençliği zehirleyen zehir tacirlerine göz açtırmayacaklarını ve halk desteği ile Gaziantep'i huzurlu bir kent yapmayı sürdüreceklerini kaydetti. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Türkiye Birincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement