Gaziantep Emniyet Müdüründen Resim Sergisi - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Emniyet Müdüründen Resim Sergisi

Emniyet müdüründen resim sergisiEmniyet Genel Müdürlüğü'nde Polis Başmüfettişi olarak görev yapan 1'inci sınıf Emniyet Müdürü olan Ahmet Sula, 'Kelimenin Kalbi' konulu resim sergisi açtı.

14.05.2019 19:45

Emniyet müdüründen resim sergisi

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde Polis Başmüfettişi olarak görev yapan 1'inci sınıf Emniyet Müdürü olan Ahmet Sula, 'Kelimenin Kalbi' konulu resim sergisi açtı.

Terör ve istihbarat şubelerinde mesleğini yaptığı sırada resim çizen Sula, birinci sınıf emniyet müdürü olduktan sonra eserlerini sergilemeye başladı. Geçen yıl 15 Temmuz anısına Gaziantep'e gelen Sula bu kez 'Kelimenin Kalbi' konulu sergisini Kültür ve Sanat Merkezinde açtı.

Emniyet Müdürü Sula, çocukluğundan itibaren sanata meraklı olduğunu ve eserlerini sergilediği için mutluluk duyduğunu belirterek, 1'inci sınıf Emniyet Müdürü olarak görev yapıyorum. Aynı zamanda Kültür Bakanlığımızda ülkemizi sanat yönüyle temsil ediyorum. Gaziantep bizim için önemli bir ilimiz. Buradaki gençlerimizle buluşmak, kültürel, sanatsal değerlerimizi paylaşmak, bizim için önemli ve burada bulunduğum için çok mutluyum. Sanat hayatımın bütün birikimlerinin harmanlanması, sergilerimde yer alıyor. Sergimizin teması ise kendi Anadolu kültürümüz, inancımız, değerlerimizidir dedi.

Açılışın ardından davetliler sergiyi gezerek Ahmet Sula'dan eserler hakkında bilgi aldı.

Gaziantep Emniyet Müdüründen Resim Sergisi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Emniyet Müdüründen Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement