Gaziantep Merkezli "Yasa Dışı Dinleme" Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Merkezli "Yasa Dışı Dinleme" Operasyonu

Gaziantep Merkezli "Yasa Dışı Dinleme" Operasyonu

Soruşturma kapsamında Batman'da bir başkomiser gözaltına alındı.

05.01.2015 11:15

Gaziantep merkezli 8 ilde "yasa dışı dinleme' iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Batman'da bir başkomiser gözaltına alındı.

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığının yasa dışı dinleme iddialarıyla ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında gerçekleştirilen operasyonda İl Emniyet Müdürlüğünde görevli başkomiser Ş.G evinde gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğüne götürülen Ş.G'nin ifade işlemlerinin ardından Gaziantep'e gönderileceği öğrenildi. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep Merkezli 'Yasa Dışı Dinleme' Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement