Gaziantep'te Aranan Araç Bulundu! - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Aranan Araç Bulundu!

Gaziantep'teki bombalı araçla yapılan saldırıyla ilgili polis tarafından aranan bir araç kovalamaca sonucunda yakalandı. Yapılan aramada araç temiz çıktı. Araç sahibinin trafik cezası yememek için kaçtığı öğrenildi.

01.05.2016 14:53  Güncelleme: 13:12

Gaziantep'teki bombalı araçla gerçekleşen saldırının ardından harekete geçen polis ekipleri, saldırıyla ilgili bağlantılı olduğu ileri sürülen 79 EB 201 plakalı aracın peşine düştü. İçerisinde silahlı bir şahsın olduğu ihbarı üzerine aracı kovalamaya başlayan ekipler, Yukarıbayır Mahallesi Cergibozanlar mevkiinde aracı durdurdu.

YAKALANAN ARACIN SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Aracın sürücüsü Hasan Ö. (24) isimli şahıs gözaltına alındı. Kilisli olduğu belirtilen Hasan Ö. sorgulanmak üzere terörle mücadele şubesine gönderildi.

Gaziantep'te Aranan Araç Bulundu!

ARAÇ TEMİZ ÇIKTI, CEZA YEMEMEK İÇİN KAÇMIŞ!

Polis ekipleri, 79 EB 201 plakalı araç üzerinde yaptıkları incelemede sadece fenni muayene süresinin geçtiğini tespit etti. Polis ekipleri tarafından polis merkezine götürülen Hasan Ö., alınan ifadesinde aracı bir hafta önce M.B. isimli şahıstan satın aldığını ve fenni muayenesi geçtiği için kaçtığını belirtmesi üzerine gerekli cezai işlem uygulandıktan sonra serbest bırakıldı.

Gaziantep'te Aranan Araç Bulundu!




Gaziantep'te Aranan Araç Bulundu!

Gaziantep\'te Aranan Araç Bulundu!
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Aranan Araç Bulundu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • aslı: gözaltına alınsalar ne olur ışid li olduğu anlaşılınca salıverirler 13 0 Yanıtla
  • ROJEVİN: Bombacı is-itli çıkınca ne ses var ne birsey... 5 4 Yanıtla
  • AMERIKA,dan: SEREFSİZLERI İDAM EDİN. 4 0 Yanıtla
  • ne mutlu türküm diyene: akşama serrbest bırakırlar 3 0 Yanıtla
  • MİSAFİR: AKP HIRSLI ÇOCUKLARI BUNLAR KİLİSİN KOMPLESİ KAP LİDİR NORMAL BİŞEY ŞİMDİ ÇAY KAHVE SONRA GÖSTERMLİK BİR SORUŞTURMA SONRA SERBEST OLAVAKLAR BUNLAR 0 1 Yanıtla

Advertisement