Gaziantep'te Dini Nikahlı Eşi ve Üvey Oğlunu Öldüren Zanlı Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Dini Nikahlı Eşi ve Üvey Oğlunu Öldüren Zanlı Gözaltına Alındı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde, Cemal Y. isimli zanlı, dini nikahlı eşi Gülhan Korkmaz ve Korkmaz'ın oğlu Kasım Akkurt'u arazi tartışması nedeniyle silahla ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan anne ve oğlu hayatını kaybetti, kaçan zanlı ise polis ekipleri tarafından yakalandı.

13.02.2024 11:33  Güncelleme: 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey ilçesi Geylani Mahallesi'nde gece geç saatlerde iddiaya göre, Cemal Y. (58) isimli şahıs, arazisini üzerine geçirdiği dini nikahlı eşi Gülhan Korkmaz (50) ve kadının önceki eşinden olan oğlu Kasım Akkurt (26) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Cemal Y. Gülhan Korkmaz ile Kasım Akkurt'a ateş etti. Hastaneye kaldırılan anne ile oğlu hayatını kaybetti.

KAÇAN ZANLI YAKALANDI

Duyulan silah sesi sonrası komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralanan anne ile oğlunu ilk müdahalenin ardından ambulansla Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan anne ile oğlu gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Öldürülen Gülhan Korkmaz ile oğlu Kasım Akkurt'un cenazeleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Kaçan katil zanlısı Cemal Y. ise Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Katil zanlısı şahsın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Dini nikahlı eşini ve üvey oğlunu arazi tartışmasında katletti
Gaziantep\'te Dini Nikahlı Eşi ve Üvey Oğlunu Öldüren Zanlı Gözaltına Alındı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Dini Nikahlı Eşi ve Üvey Oğlunu Öldüren Zanlı Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement