Gaziantep'te Hırsızlık İddiası - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Hırsızlık İddiası

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde, işçi elbiselerinin dikildiği bir tekstil atölyesinden 6 polis tören kıyafetiyle bir miktar kumaş çalındı.

08.04.2016 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde, işçi elbiselerinin dikildiği bir tekstil atölyesinden 6 polis tören kıyafetiyle bir miktar kumaş çalındı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Çakmak Mahallesi Zafer Caddesi'ndeki bir tekstil atölyesinde hırsızlık yaşandığı ihbarı üzerine adrese gitti.

İş yerinden bir süreliğini ayrıldığı öğrenilen atölye sahibi Hamit Kılıç'ın döndüğünde atölye camının kırıldığını fark etmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, işletmeden 6 polis tören kıyafeti ve bir miktar kumaş çalındığını belirledi.

Polis ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

İşletme sahibi Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, iş yerinden bir süreliğine ayrıldıktan sonra döndüğünde kapı camının kırıldığını fark ettiğini ve durumu polise bildirdiğini söyledi.

Ekiplerin parmak izi çalışmasının ardından içeri girdiklerinde sadece 6 polis tören kıyafeti ve az miktarda kumaşın çalındığını belirlediklerini anlatan Kılıç, "Para edecek eşyalar çalınmamış, sadece polis kıyafetleri çalınmış. Bu beni tedirgin etti." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Hırsızlık İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement