Gaziantep'te, Meslekte 30'uncu Yılını Dolduran Doktorlara Plaket - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te, Meslekte 30'uncu Yılını Dolduran Doktorlara Plaket

Gaziantep\'te, Meslekte 30\'uncu Yılını Dolduran Doktorlara Plaket

Gaziantep'te, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında meslekte 30 yılını dolduran doktorlar plaketle ödüllendirildi.

14.03.2016 14:34

Gaziantep'te, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında meslekte 30 yılını dolduran doktorlar plaketle ödüllendirildi.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi Oditoryum Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Gaziantep Üniversitesi Rektörü Yavuz Coşkun, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Elbeyli, Gaziantep- Kilis Tabip Odası Başkanı Hamza Ağca, doktorlar ve Tıp Fakültesi öğrencileri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Gaziantep Üniversitesi Rektörü Yavuz Coşkun, tıp mesleğinde 30'uncu yılını dolduran doktorları kutladı. Tıp bayramını Ankara'daki patlama sebebiyle buruk şekilde kutladıklarını belirten Coşkun, "Maalesef bu günü buruk bir şekilde kutluyoruz. Şu ana kadar 37 insanımız hayatını kaybetti. Bu menfur saldırıyı düzenleyenleri şiddetli kınıyor ve lanetliyorum. İnsanın canına temas eden bir hekimin yetiştirilmesi konusunda asla kaliteden ödün verilemez. Mutlaka kaliteli hekimlerin olması lazım" dedi.

Gaziantep-Kilis Tabip Odası Başkanı Hamza Ağca ise sağlıkta gelinen noktanın yeterli olmadığını ve sektörün eksiklerinin giderilmesi için düzenlemeler yapılması gerektiğini kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından doktorluk mesleğinde 30'uncu yılını dolduranlara plaketleri verildi.

- Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te, Meslekte 30'uncu Yılını Dolduran Doktorlara Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement