Gaziler Büyükşehir'de Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Gaziler Büyükşehir'de Bir Araya Geldi

Gaziler Büyükşehir\'de Bir Araya Geldi

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle düzenlediği programda Konya protokolü ve gaziler bir araya geldi.

20.09.2011 14:21

Konya protokolü ve gaziler, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Konya Büyükşehir Belediyesi'nde bir araya geldi.

Programa Vali Vekili Hayri Sandıkçı, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Yılmaz Özkaya, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fatih Yılmaz, Muharip Gaziler Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Buğur, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Işık ile gaziler ve aileleri katıldı.

Programda konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fatih Yılmaz, vatan ve millet için savaşan gazilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, gazileri minnetle, şehitleri rahmetle andıklarını söyledi.

3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Yılmaz Özkaya, gazilerin kendilerini vatan için siper ettiğini vurgulayarak, ülkede huzur içinde yaşanmasının gaziler ve şehitler sayesinde olduğunu ifade etti.

Vali Vekili Hayri Sandıkçı ise, şehitlik ve gaziliğin Türk milleti için ayrı bir önemi olduğunu belirterek, gazilerin ve şehitlerin bağımsızlık ve huzurun teminatı olduklarını kaydetti.

Gazileri buluşturan programda okunan şiirler duygu dolu anlar yaşattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziler Büyükşehir'de Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement