Gelenekselden Güncele Hayatımız Spor Temalı Fotoğraf Yarışması'nın Ödül Töreni Yapıldı Gelenekselden Güncele Hayatımız Spor Temalı Fotoğraf Yarışması'nın Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Gelenekselden Güncele Hayatımız Spor Temalı Fotoğraf Yarışması'nın Ödül Töreni Yapıldı Gelenekselden Güncele Hayatımız Spor Temalı Fotoğraf Yarışması'nın Ödül Töreni Yapıldı

Gelenekselden Güncele Hayatımız Spor Temalı Fotoğraf Yarışması\'nın Ödül Töreni Yapıldı
Gelenekselden Güncele Hayatımız Spor Temalı Fotoğraf Yarışması\'nın Ödül Töreni Yapıldı

1.'lik Ödülü Burak Şenbak'a, 2.'lik Ödülü Birol Kıraç'a, 3.'lük Ödülü İse Bekir Tuğcu'ya Verildi

17.09.2010 01:14

1.'LİK ÖDÜLÜ BURAK ŞENBAK'A, 2.'LİK ÖDÜLÜ BİROL KIRAÇ'A, 3.'LÜK ÖDÜLÜ İSE BEKİR TUĞCU'YA VERİLDİ

TSYD TARAFINDAN VERİLEN ÖZEL ÖDÜL'ÜN SAHİBİ DE ERCAN ÇELEBİ OLDU

SKF Solution Factory Türkiye'nin açılışı ve Gelenekselden Güncele Hayatımız Spor temalı Fotoğraf Yarışması'nın ödül töreni bu akşam yapıldı.

Rahmi Koç Müzesi Gönül Galerisi'nde gerçekleştirilen törene spor ve medya dünyasından renkli isimler katıldı.

Spor ve fotoğraf dünyasında kendine önemli bir yer edinen ve yeni fotoğraf sanatçıları çıkartmayı hedefleyen yarışmanın jüri üyeleri, Fotoğraf Sanatçısı Cengiz Akduman, SKF Türk Temsilcisi Tanya Beşik, Foto Muhabiri, TSYD As Başkanı İlyas Namoğlu, Fotoğraf Sanatçısı Bülent Özgören ve TSYD Başkanı ve Usta Spor Yazarı Esat Yılmaer oldu. Gecede, jürinin belirlediği ve finale kalmaya değer bulunan 30 fotoğraf sergilendi.

Gelenekselden Güncele Hayatımız Spor temalı Fotoğraf Yarışması'nda 1.'lik ödülü Burak Şenbak'ın oldu. 2. ödülü ise Birol Kıraç'a verildi.3.'lük ödülünün sahibi de Bekir Tuğcu oldu. Birinciye ayrıca 2 bin TL para ödülü de verildi.

Bu arada TSYD tarafından verilen Özel Ödül'ün sahibi de Ercan Çelebi oldu.

Davette, bu yıl sekizincisi düzenlenen SKF Türk Fotoğraf Yarışması'nın Ödül Töreni ve Fotoğraf Sergisi'nin açılışı da gerçekleşti. Spor Yazarları Derneği'nin katkıları ile bu yıl, Gelenekselden Güncele Hayatımız Spor temasına yer veren yarışmada, objektiflere yansıyan kareler, yine her zamanki gibi görülmeye değer güzellikteydi.

Ödüllerle birlikte açılışı yapılan fotoğraf sergisi, Eylül sonuna kadar ziyarete açık kalacak.

Öte yandan gecede müzik eşliğinde eğlenceli etkinlikler de yapıldı. SKF'nin pazara sunduğu ürünlerden, rulman, bilye, mil, burç, kasnak, keçe, gres kutusu gibi parçalar birleşti; özel bir müzik aleti ve Eklektik Show'a dönüştü. Tasarımcılar ve müzisyenler tarafından gece için hazırlanan bu yaratıcı enstrüman ve 4 usta müzisyen, konuklar için farklı bir sanat etkinliğine imza attı.

Gecenin başında ve sonunda viyolonsel ve kanun sanatçılarından, klasik müzikten alaturkaya uzanan hoş esintiler de yer aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gelenekselden Güncele Hayatımız Spor Temalı Fotoğraf Yarışması'nın Ödül Töreni Yapıldı Gelenekselden Güncele Hayatımız Spor Temalı Fotoğraf Yarışması'nın Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement