Genç Yetenekler Klasik Müzik Festivali Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Genç Yetenekler Klasik Müzik Festivali Sona Erdi

Genç Yetenekler Klasik Müzik Festivali Sona Erdi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) tarafından düzenlenen 4'üncü Genç Yetenekler Klasik Müzik Festivali sona erdi.

23.03.2015 11:32

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) tarafından düzenlenen 4'üncü Genç Yetenekler Klasik Müzik Festivali sona erdi.

MAKÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin desteğiyle 19- 22 Mart tarihleri arasında genç yeteneklerin sahne heyecanını paylaşmak ve sanatsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Genç Yetenekler Klasik Müzik Festivali, dün gerçekleştirilen konserle sona erdi. 4 günde 4- 25 yaş arası 260 sanatçının performans sergilediği festivalin son gününde ise sahneye çıkan Ayça Özkan, Hediye Gökçe Ateş, Vahide Koçak, Öykü Kılıç, Elif Bilge, Beste Demirtopuz, Buse Naz Koçyiğit, Emine Aksu, Melek Nur Görgün, Alp Eren Koparıcı, Hakan Abay, Eylül Su Çuha ve Doğa Göne gibi genç yetenekler, piyano, keman, gitar ve flüt performansı sergiledi.

Festivale yoğun katılım olduğunu söyleyen Festival Genel Koordinatörü MAKÜ Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Hatice Ekinci, "4'üncü Genç Yetenekler Festivalimiz coşkulu bir şekilde başladı ve aynı coşkuyla devam etti. Çok yoğun katılım oldu. Bundan dolayı üniversitemiz adına çok mutluyuz ve gururluyuz" dedi.

Düzenleme Komitesi üyesi Yrd. Doç. Dr. Yiğit Ersoydan da festivalin şenlik havasında geçtiğini anlatırken, Türkiye'de bu tür etkinliklerin sayısının çok fazla olmadığına işaret etti. - Burdur

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Yetenekler Klasik Müzik Festivali Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement