Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olayları kınadı - Son Dakika
Güncel

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olayları kınadı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olayları kınadı

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylar, sporun dostluk ve kardeşlik ruhuna uygun değildir. İlgili makamlarca soruşturma başlatılmış olup, süreç yakından takip edilmektedir.

18.03.2024 01:42  Güncelleme: 01:43

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Trabzonspor- Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşananlar sporun dostluk ve kardeşlik ruhuna yakışmamaktadır. İlgili makamlarca gerekli soruşturma başlatılmıştır. Süreci yakından takip etmeye devam ediyoruz" açıklamasını yaptı.

Trabzonspor-Fenerbahçe arasında 3-2'lik skorla Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan maçın sonunda Trabzonspor taraftarları sahaya girdi. Trabzonspor taraftarları ve Fenerbahçeli futbolcular arasında arbede yaşandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın konuya ilişkin X hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşananlar sporun dostluk ve kardeşlik ruhuna yakışmamaktadır. İlgili makamlarca gerekli soruşturma başlatılmıştır. Süreci yakından takip etmeye devam ediyoruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olayları kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mustafa ÇİFÇİ: Süreci takip etmek değil... Sürece dahil olmanız lazım. TFF bu işi beceremiyor. Kayyum atansın ve yeniden seçim yapılarak TFF yönetimi değişmeli. 0 0 Yanıtla

Advertisement