Genco Erkal, "Ben Bertolt Brecht" Diyecek - Son Dakika
Güncel

Genco Erkal, "Ben Bertolt Brecht" Diyecek

Genco Erkal, "Ben Bertolt Brecht" Diyecek

Genco Erkal, yeni ilk günlerinde tiyatro severleri, çok ses getiren iki oyunuyla buluşturuyor!

30.12.2013 15:46

Genco Erkal, Yeni Yılın İlk Günlerinde Önce "Yaşamaya Dair" Sonra "Ben Bertolt Brecht" Diyecek!

Erkal'ın, Nazım Hikmet'in sürgün yıllarını ve vatan hasretini, şarkılar eşliğinde anlattığı "Yaşamaya Dair – Bursa Cezaevi'nden Mektuplar", 4 Ocak 2014, Cumartesi akşamı saat 20:30'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde, Brecht'in şiir, şarkı ve öykülerinden uyarladığı 6 ödüllü müzikli kabare "Ben Bertolt Brecht'' ise, 5 Ocak 2014, Pazar günü saat 16:00'da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde!

Usta oyuncu Genco Erkal, Tülay Günal'la aynı sahneyi paylaştığı "Yaşamaya Dair – Bursa Cezaevi'nden Mektuplar"; ozanın, Bursa Cezaevi'ndeki yaşamını ve eşi Piraye Hanım'a olan tutkusunu anlatıyor. Erkal; Hikmet'in sürgün yılları ve vatan hasretine odaklandığı oyunda, ozanın destansı yaşamından izlenimlerle izleyiciyi adeta o yıllara götürüyor.

Sahnelendiği günden itibaren büyük yankı uyandıran ve çeşitli ödül törenlerinde 6 ödüle layık görülen "Ben Bertolt Brecht'' ise, dünyanın düzeni, kadının konumu ve savaş gibi konularda seyirciyi eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor. Erkal'ın, Bertolt Brecht'in şiir, şarkı ve öykülerinden uyarladığı bu müzikli kabarede de Tülay Günal, usta oyuncuyla aynı sahneyi paylaşıyor ve performansıyla göz dolduruyor.

Dostlar Tiyatrosu'nun oyunlarına ait biletler Biletix'ten ve oyunun sahneleneceği salonların gişelerinden temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genco Erkal, 'Ben Bertolt Brecht' Diyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement