Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları Malatya'da - Son Dakika
Güncel

Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları Malatya'da

Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları Malatya\'da

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile Kuvvet komutanları Malatya'ya geldi.

10.01.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile Kuvvet komutanları Malatya'ya geldi. Komutanların 2 Ordu Komutanlığı'nda 2014 yılı çalışmaları hakkında brifing alacakları öğrenildi. Öğlen saatlerinde Erhaç havaalanına inen Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Akın Öztürk, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük kent merkezindeki Ordu Evine geldi. Geniş gevenlik önlemleri altında gelen komutanları 2.Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi karşıladı. Eşleri ile birlikte gelen komutanların orduevinde öğlen yemeğinden sonra 2.Ordu Komutanlığı karargahına geçecekleri belirtildi.

2013 yılı ve 2014 yılı çalışmaları hakkında brifing alacağı öğrenilen Komutanların bazı birlikleri de denetleyeceği öğrenildi. Malatya'daki buluşmaya bir çok doğu illerinde bulunan subay ve astsubaylarında katıldığı belirtildi. Cahit ÖZÇELİKMALATYA,(DHA)-

Bu arada ordunun üst düzeyinin toplanacağı 2. Ordu Komutanlığı önünde de geniş güvenlik önlemleri alındı. Karargah? ın önü polis ekipleri tarafından sıkı bir şekilde korunurken Malatya Belediyesine bağlı temizlik ekipleri de sabah saatlerinden itibaren kaldırımları yıkayarak toplantı öncesi hazırlık yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları Malatya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement