Giresun merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyon kapsamında hakkında yakalama kararı olan kişi, teslim oldu.
Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında Giresun merkez ile Bulancak ilçesi, İstanbul ve Kars'ta eş zamanlı operasyon gerçekleştirilen operasyonda hakkında yakalama kararı çıkarılan C.G, bugün Giresun Emniyet Müdürlüğüne geldi.
Teslim olan C.G.'nin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Öte yandan operasyon kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan diğer kişilerin de aranmasına devam edildiği, şüphelilerden ikisinin yurt dışında olduğunun belirlendiği belirtildi.
Giresun merkezli 3 ilde, 3 Haziran'da düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alınmış, 5 kişi hakkında da yakalama kararı çıkarılmıştı.
Son Dakika › Güncel › Giresun Merkezli Fetö/pdy Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.