Gloria Ironman 70.3 Antalya Yarışı Başladı (2) - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Gloria Ironman 70.3 Antalya Yarışı Başladı (2)

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Gloria Ironman 70.3 Antalya Yarışı Başladı (2)

Zafer BELÇİKALI SPORCULARIN Türkiye'de ilk kez düzenlenen Ironman 70.3 Yarışı'nda, profesyonel erkeklerde Belçika'dan Van Lierde Frederik, kadınlarda ise aynı ülkeden Alexandra Tondeur birinci oldu.

Zafer BELÇİKALI SPORCULARIN

Türkiye'de ilk kez düzenlenen Ironman 70.3 Yarışı'nda, profesyonel erkeklerde Belçika'dan Van Lierde Frederik, kadınlarda ise aynı ülkeden Alexandra Tondeur birinci oldu.

Yarışı profesyonel erkeklerde Belçika'dan Van Lierde Frederik 3.53.48 dereceyle birinci, Almanya'dan Paul Schuster 3.57.53 ile ikinci olurken, üçüncülüğü aynı ülkeden Patrick Lange 3.59.50 ile elde etti. Van Lierde Frederik, 2013 yılında düzenlenen Ironman'de de dünya şampiyonu olmuştu.

Kadınlarda ise Belçika'dan Alexandra Tondeur 4.26.39 dereceyle birinci, İspanya'dan Gurutze Frades 4.28.41 ile ikinci, İngiltere'den Caroline Livesey 4.34.34 ile üçüncü oldu.

Yarışta bitiş çizgisine ulaşan sporculardan bazıları yorgunluk nedeniyle zor anlar yaşadı. Yarış sonunda düzenlenen törende dereceye giren sporculara madalya ve çiçek verildi. Törende ilk 3 sırada yer alan sporcular sevincini kürsüde şampanya patlatarak kutladı. Yarışlar farklı yaş kategorilerinde devam ediyor.

Kaynak: DHA