Gökkuşağı Yeni Sezona İddialı Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Gökkuşağı Yeni Sezona İddialı Hazırlanıyor

Gökkuşağı Yeni Sezona İddialı Hazırlanıyor

Erkekler Basketbol Liginde Elazığ'ı temsil eden Gökkuşağı Spor Kulübü, il içindeki maçlar içinde iddialı bir şekilde hazırlanmaya devam ediyor.

15.01.2014 09:17  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTRENÖR VEYSİ HANEGE: "ELAZIĞDA BİR İLKİ BAŞARDIK"

2012-2013 Sezonunda kurulan ve ilk sezonunda bir ilki başararak kurum takımı haricinde Erkekler Basketbol Liginde Elazığ'ı temsil eden ilk takım olan Gökkuşağı Spor Kulübü, il içindeki maçlar içinde iddialı bir şekilde hazırlanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz sezonu kupayla kapatan ve bölge derecelerine imza atan Gökkuşağı basketbol takımı, çalışmalarına Yakup Kılıç Spor Salonunda deneyimli antrenör Veysi Hanege nezaretinde devam ederken, hedef yeni sezonda da kupalara ambargo koymak.

ANTRENÖR HANEGE: "BİR İLKİ BAŞARDIK"

Geçen yıl il içi müsabakalarda şampiyon olan ve daha sonra Malatya'da yapılan grup müsabakalarında bölge ikincisi olduklarını ifade eden Antrenör Veysi Hanege ilk sezonlarında bir ilki başararak resmi kurum takımı haricince Elazığ Bölgesel Basketbol Liginde temsil eden ilk ve tek takım olduklarını belirtti. Açıklamasında Kulüp Başkanı Şükrü Ercüment'in büyük desteklerini gördüklerini vurgulayan Hanege, kendisine teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti.

"Bu sezon bir takım sağlık sorunlarım olması nedeniyle takımımız bölgesel ligde yer almadı ama inanıyorum ki takımımıza sağlanacak desteklerle 2014-2015 sezonunda Erkekler Basketbol Liginde Gökkuşağı Basketbol takımı tekrar ligde yer alacaktır. Genç bir ekiple hem Elazığ'da ki maçlarda başarı sağlamak istiyoruz, hem de Elazığ basketboluna sporcu kazandırmayı amaçlıyoruz. GAP turnuvası ve yıldızlar liginde bu sezonda amacımız şampiyon olmak.

GENÇ SPORCULAR İDDİALI

İdman sonrası açıklama yapan Gökkuşağı Basketbol takımının başarılı sporcuları Semih Hanege, Batuhan Çolak ve Sedat Öztürk ise çok güzel bir ortamda deneyimli hocaları Veysi Hanege nezaretinde çalışmalarına devam ettiklerini ve geçen yıl olduğu gibi bu sezonda amaçlarının hem Elazığ hem de GAP Turnuvası maçları başta olmak üzere oynayacakları müsabakalarda başarılı sonuçlar alacaklarını belirttiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gökkuşağı Yeni Sezona İddialı Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement