Göksu Engellilerle Birlikte - Son Dakika
Güncel

Göksu Engellilerle Birlikte

Göksu Engellilerle Birlikte

Tevfik Göksu, Tacirler Eğitim Vakfı Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nde eğitim gören engelli çocukları ziyaret ederek hediyeler verdi.

17.01.2014 16:39

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Tacirler Eğitim Vakfı Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nde eğitim gören engelli çocukları ziyaret ederek hediyeler verdi.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, engelli çocuklara günlük yaşam becerisini kazandırmak amacıyla eğitim veren 'Tacirler Eğitim Vakfı Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Havaalanı Mahallesi'ndeki okul ziyaretinde Başkan Göksu'ya AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Başkan Danışmanı Abdullah Aksu ve AK Parti Esenler İlçe yönetim üyeleri eşlik etti.

TEK TEK SOHBET ETTİ

Engelli çocukları ziyaret ederek her biriyle tek tek sohbet eden Başkan Göksu, çocuklara kendilerinden bir istekleri olup olmadığını sordu. Başkan Göksu ardından da AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan ile birlikte engelli çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Aldıkları hediyeler karşısında oldukça sevinen çocuklar, Göksu'nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Göksu Engellilerle Birlikte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement