Göksu, Öğrencilerin Sergisini Gezdi - Son Dakika
Güncel

Göksu, Öğrencilerin Sergisini Gezdi

Göksu, Öğrencilerin Sergisini Gezdi

Mehmet Tevfik Göksu, öğrendikleri bilgiler sayesinde estetiği pratiğe dökme becerisi gösteren öğrencileri tebrik etti.

06.06.2013 16:28

Devran Koleji'nin öğrencileri tarafından hazırlanan "Yılsonu Sergisi"ni gezen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, öğrendikleri bilgiler sayesinde estetiği pratiğe dökme becerisi gösteren öğrencileri tebrik etti.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Devran Koleji'nde ana sınıfı, Resim ve Fotoğraf Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan "Yılsonu Sergisi"nin açılış törenine katıldı.

Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, Devran Koleji Genel Müdürü Adem Yıldırtan, öğrenciler ve velilerin de katıldığı açılış töreninde konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Devran Koleji'nin Esenler'in bir markası olduğunu söyleyerek, böyle bir kolejin Esenler'de olmasının Esenler için bir şans olduğunu belirtti. Açılışı yapılacak serginin önemine de dikkat çeken Göksu, resim, müzik ve fotoğraf gibi Güzel Sanatlar dalındaki branşların estetik değer taşıdığını ve bu anlamda Devran Koleji öğrencilerinin de estetiği pratiğe dökme becerisi gösterdiklerini belirtti. Sergide emeği geçen herkese teşekkür eden Göksu, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan da, öğrencileri tebrik etti ve ilçedeki eğitim – öğretim alanında yaptığı çalışmalardan dolayı Esenler Belediye Başkanı Göksu'ya teşekkür etti.

SERGİYİ GEZDİLER

Devran Koleji Genel Müdürü Adem Yıldırtan da yaptığı konuşmada, dünyadaki eğitim sistemiyle Türkiye'deki eğitim sistemi hakkında konuşarak, güzel sanatlara ülkemizde de büyük önem verilmesi ve estetik duygu taşıyan insanların ciddi görevlere getirilmesi gerektiğini söyledi ve bu şekilde eğitime daha fazla kalite kazandırılabileceğini vurguladı.

Yapılan konuşmaların ardından Esenler Belediye Başkanı Göksu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan ve Devran Koleji Genel Müdürü Yıldırtan ile birlikte serginin açılış kurdelesini kesti ve sergideki eserleri tek tek inceledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Göksu, Öğrencilerin Sergisini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement