Gölbaşı Belediyespor 29 Yaşını Kutladı - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı Belediyespor 29 Yaşını Kutladı

Gölbaşı Belediyespor 29 Yaşını Kutladı

Gölbaşı Belediyespor, kuruluşunun 29. yıldönümünü düzenlediği programla kutladı.

06.11.2013 11:17

Gölbaşı Belediyespor, kuruluşunun 29. yıldönümünü Gölbaşı Akalın Tesislerinde düzenlediği bir programla kutladı. Düzenlenen programa Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı Belediyespor Başkanı Ersin Pehlivan, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Melih Molla, davetliler ve sporcular katıldı.

HER ZAMAN DESTEK SÖZÜ

Gölbaşı Belediye Başkanı ve Gölbaşı Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Yakup Odabaşı; sporun insanları birleştiren ve kaynaştıran önemli bir etken olduğu kadar, insan ve toplum sağlığı için de vazgeçilmez bir unsur olduğunu söyledi. Odabaşı; Gölbaşı Belediyespor'un tüm Galbaşılıların ilgi odağı olduğunu ve her branşta aldığı başarılı sonuçlarla da adından sıkça bahsettirmeyi başardığını bildirdi. Başkan Odabaşı, "İlçemizin adının başarılarla anılması bizleri ve Gölbaşı'nı sevenleri her daim mutlu etmiştir. İnsanlarımızı mutlu eden, ilçemizi temsil eden kulübümüze her zaman desteğimiz tamdır. Her alanda gelişen ve ilerleyen Gölbaşı'mızın, sporda da bu başarı grafiğini sürdürüyor olması bizim için ayrı bir bahtiyarlık sebebidir" dedi.

AÇIK ARTIRMA DÜZENLENDİ

Kuruluş yıldönümü gecesinde Gölbaşı Belediyespor'a destek amacıyla açık arttırma düzenlendi. Açık arttırmada 2012-2013 yılı Gölbaşı Belediyespor şampiyonluk resmini 7.500 TL karşılığında Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı alırken, takımın 18 oyuncusunun imzaladığı futbol topunu 2.000 TL'ye Belediye Meclis üyesi Kadir Yanık, takım formasını ise işadamı İbrahim Topsakal 1.000 TL karşılığında satın aldılar. Ayrıca geceye katılanlar düzenlenen programda yapılan çekilişe katılarak kulübe destek oldular. Program gece boyunca sürerken sporcular da gönüllerince eğlendiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşı Belediyespor 29 Yaşını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement