Golfün Şeref Misafirleri - Son Dakika
Güncel

Golfün Şeref Misafirleri

Golfün Şeref Misafirleri

FAİK GÜRSES, belek-DHA RIO 2016 yaz olimpiyat oyunlarının paralimpikteki yüz akları Abdullah ve Ali Öztürk kardeşler ile Nesim Turan'a Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan büyük jestGOLFÜN ŞEREF MİSAFİRLERİRio 2016 yaz olimpiyat oyunlarının paralimpikteki yüz akı sporcularından...

04.11.2016 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FAİK GÜRSES, belek- DHA RIO 2016 yaz olimpiyat oyunlarının paralimpikteki yüz akları Abdullah ve Ali Öztürk kardeşler ile Nesim Turan'a Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan büyük jest

GOLFÜN ŞEREF MİSAFİRLERİ

Rio 2016 yaz olimpiyat oyunlarının paralimpikteki yüz akı sporcularından altın madalyalı Abdullah Öztürk ile bronz madalyalı kardeşi Ali Öztürk ve golball'ün olimpiyat ücüncüsü ve bronz madalyalı sahibi Nesim Turan'a Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Antalya'da devam eden Turkısh European Tour'a davet ederek milli sporcuları ödüllendirdi.

3 sporcu da Ağaoğlu'nun bu davetine yanıt verdi ve turnuvayı izlemek üzere Antalya'ya geldiler. Öztürk kardeşler yeni hedeflerinin Slovakya'daki Avrupa şampiyonası olduğunu belirterek; "Mart ayındaki bu turnuva için hazırlıklarımıza başladık. Olimpiyat, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları bizim için farketmiyor. Altın madalya öncelikli hedefimiz" dediler.

Abi-kardeş birbirlerine rakip olmadıklarını, kategori farkı nedeniyle ayrı müsabaka yapmak zorunda kaldıklarını belirterek, "Antrenmanlarda birbirimizle karşılaşıyoruz. Bu bizim için elverişli antrenman oluyor. Birbirimizi sırayla yeniyoruz" diye konuştular.

Golbaal'un bronz madalyalı sporcusu Nesim Turan da bu dalda Türkiye'ye ilk kez olimpiyat madalyası getirdikleri için gururlu olduklarını ve halen daha üçüncülüğün keyfini çıkardıklarını söyledi. Turan, "Bizim için hedefler bitmez her yeni turnuva benim için madalya demektir" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Golfün Şeref Misafirleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement