Gördes Belediye Başkanı İhlas Vakfını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Gördes Belediye Başkanı İhlas Vakfını Ziyaret Etti

Gördes Belediye Başkanı İhlas Vakfını Ziyaret Etti

Gördes Belediye Başkanı Muhammed Akyol, İhlas Vakfı Mütevelli Hayet Başkanı Av.

28.08.2013 14:55

Gördes Belediye Başkanı Muhammed Akyol, İhlas Vakfı Mütevelli Hayet Başkanı Av. Mehmet Okyay'ı ziyaret etti.

İhlas Vakfı'nın Bahçelievler'de bulunan merkezinde gerçekleşen görüşmede İhlas Vakfı Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Çetin Varlık, Mali ve İdari koordinatör Tahsin Ekinci, Kurumsal İletişim Müdürü Şaban Çakır ve Gördes Belediyesi Basın Müdürü Aziz Altıntaş hazır bulundu.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay; İhlas Vakfının kurucusu Rahmetli Enver Ören'in 81 il ve 810 ilçede yurt açılması ile ilgili vasiyetini anlattı. Bu vasiyet çerçevesinde önümüzdeki hafta Edirne'de 200 öğrenci kapasiteli Hüseyin Hakkı Öğrenci yurdunun temelinin atılacağını söyledi. Ayrıca Kastamonu, Afyon Sincanlı, Aksaray, Samsun ve Bilecik'te hayırseverlerin katkıları ile alınan arsalar üzerine inşa edilecek yurtların proje çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti. İhlas Vakfı Mütevelli Heyetinin Gördes'de de bir öğrenci yurdu açılması hususunda karar aldığını ifade etti.

Gördes Belediye Başkanı Muhammed Akyol da, İhlas Vakfının yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği hizmetleri şükranla karşıladıklarını, Gördes Belediyesi olarak Gördes'te açılacak öğrenci yurdu için katkı sağlayacaklarını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gördes Belediye Başkanı İhlas Vakfını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement