Görme Engelli Atletizm Şampiyonasında Skandal İddiası - Son Dakika
Güncel

Görme Engelli Atletizm Şampiyonasında Skandal İddiası

Görme Engelli Atletizm Şampiyonasında Skandal İddiası

Görme engelliler Atletizm Federasyonu antrenörü Yılmaz Kaya, Avrupa Görme Engelliler Atletizm Şampiyonası'na klasmanda 5'inci sıradaki İpek Keleş'in yerine 11'inci sıradaki Zülfikar Süre'nin dahil edilmesinin "skandal" olduğunu iddia etti.

13.08.2014 15:12

Görme engelliler Atletizm Federasyonu antrenörü Yılmaz Kaya, Avrupa Görme Engelliler Atletizm Şampiyonası'na klasmanda 5'inci sıradaki İpek Keleş'in yerine 11'inci sıradaki Zülfikar Süre'nin dahil edilmesinin "skandal" olduğunu iddia etti.

Atıcılar'daki Olimpik Atletizm Stadı'nda şunları söyledi:

"17 sporcumuz başarılı olarak Galler'de yapılan Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkını elde etti. Ancak federasyon 10 sporcu göndereceğini belirtti. İpek Keleş'in çıkartılıp yerine Çankaya Belediyespor'dan Zülfikar Süre'nin dahil edilmesi gerçekten çok üzücü. Bu konuda yaptığımız girişimler de sonuçsuz kaldı."

"STAJYER ANTRENÖR GİDİYOR"

Stajyer konumundaki Konya Bölgesi antrenörü Tuğba Cesur'un sadece millilik adedini tamamlamak için kadroya davet edilmesini de "skandal" olarak nitelendiren Yılmaz Kaya, kendisinin ise şampiyon listesinde yer almadığını öne sürdü. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Görme Engelli Atletizm Şampiyonasında Skandal İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hamider: Hocanın söyledikleri noktası virgülüne kadar doğru. Milli olup atanmak için her uluslar arası turnuva öncesi milli takımların kadrosuna federasyon yönetimleri tarafından iki üçtane hiç bir işe yaramayan antrenör adı altında kişiler ekleniyor. bu kişiler milli olup gençlik spora antrenör olarak atanacaklar ne yapılan sporla ilgileri var nede antrenörlükle genellikle bunlar torpilli kişiler. Üç kez milli olup atanmak çok basit bir şey bunun kriterleri biraz daha çalışmaya dayalı olmalı. en az on yıl o branşta milli takımda antrenörlük yapma gibi filan ağır kriterler olmalı insanlar bir meslek sahibi olabilmek için yirmi yıl okuyor bu insanlar liseyi bitiriyor hasbel kader bir belge alıyorlar ondan sonra bir milli takıma takıl git üç maça çık dayın varsa devlet memuru antrenörsün böyle basit olmamalı bu insanlar yüzüne hem milli takımlarımız hem oradaki gerçekten bu işi yapan antrenörlerimiz hem sporcularımız madur oluyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement