Gözde Kansu'nun Kovulması Dünya Basınında - Son Dakika
Güncel

Gözde Kansu'nun Kovulması Dünya Basınında

Gözde Kansu\'nun Kovulması Dünya Basınında

AK Partili Hüseyin Çelik'in isim vermeden kıyafetini eleştirdiği Kansu'nun işine son verilmesi ile devam eden tartışma dünya basınında yer buldu.

10.10.2013 08:47  Güncelleme: 09:05

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, katıldığı bir televizyon programında "Dün bir kanaldaki, yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet giymiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez." demişti.

KANSU'NUN İŞİNE SON VERİLMESİ TÜM DÜNYADA YANKI BULDU

Hüseyin Çelik'in isim vermeden Veliaht programı sunucusu Gözde Kansu'yu eleştirdiği anlaşılmış ve kısa süre sonra programın yapımcısı, Kansu'nun işine son verildiğini açıklamıştı.

Türkiye gündeminden 2 gündür düşmeyen bu olay, dünya basını da yankı uyandırdı.

"ELEŞTİRİ SONRASI İŞİNE SON VERİLDİ"

İngiliz Daily Mail gazetesi, AKP'li Çelik'in bir televizyon programında derin dekolteli elbise giyen sunucuyu eleştirmesinin ardından sunucunun işine son verildiğini yazdı.

Gazete, Çelik'in Kansu'yu isim vermeden kostümünü 'aşırı' olarak nitelendirdiğini, programın yapımcısının ise sunucunun yoğun programı nedeniyle gelecek haftaki bölümde yer alamayacağını bildirdiğini daha sonra da Kansu'nun işine son verildiğini açıkladığını aktardı.

"İSLAMİ AKP, TÜRKİYE'Yİ İSLAMLAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYOR"

İsrail'de yayınlanan Jerusalem Post gazetesi de Kansu'nun AK Partili siyasetçinin eleştirisinin ardından işine son verildiğini belirterek 'İslami AKP Partisi 2002 genel seçimlerinde iktidara geldiğinden bu yana Türkiye'yi İslamlaştırmak için yavaş yavaş çalışıyor. Ancak parti şu anda iktidarda daha sağlam ve görüşlerini halk üzerinde zorla kabul ettirmekte sert' ifadelerini kullandı.

"HÜSEYİN ÇELİK'İN, 'AŞIRI' OLARAK NİTELENDİRMESİ ÜZERİNE İŞİNE SON VERİLDİ"

Huffington Post gazetesi ise popüler TV sunucusu Gözde Kansu'nun AK Partili Çelik'in elbisesine getirdiği eleştiriden sonra yapımcı şirket tarafından işine son verildiğini belirtti.Hüseyin Çelik'in sunucunun adını vermeden kıyafetini 'kabul edilemez' yorumunu aktaran gazete ayrıca Çelik'in Kansu'nun kıyafetini 'aşırı' olarak nitelendirdiğini yazdı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Gözde Kansu'nun Kovulması Dünya Basınında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement