Göztepe Teknik Direktörü Hücumu Övdü Defansına Kızdı - Son Dakika
Güncel

Göztepe Teknik Direktörü Hücumu Övdü Defansına Kızdı

Göztepe Teknik Direktörü Hücumu Övdü Defansına Kızdı

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grupta ikinci yarının ilk haftasında Gölbaşıspor'u 2-1 yenen Göztepe'nin Teknik Direktör Metin Diyadin, takımını hem övdü hem de eleştirdi.

19.01.2015 14:23  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ikinci yarının ilk haftasında Gölbaşıspor'u 2-1 yenen Göztepe'nin teknik direktör Metin Diyadin, takımını hem övdü hem de eleştirdi.

Sahasında Tepecikspor'la 1-1berabere kalan lider Bandırmaspor'la aralarındaki puan farkını 3'e indirdiklerini belirten Metin Diyadin, savunmalarının karşılaşmanın ilk yarısında bocaladığını vurguladı, "Özellikle 20 ile 40'ıncı dakikalar arasında rakibe 4 net pozisyon verdik. Defansif olarak performansımızı beğenmedim. Belki de sezonun en fazla pozisyon verdiğimiz maçını oynadık" yorumunu yaptı. İkinci devrede hücumdaki etkili oyunun galibiyeti getirdiğine değinen Metin Diyadin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu yarıda coşkulu, istekli ve bol pozisyon üreten bir takım görüntüsü verdik. Oyunumuzun karşılığında golü erken bulamadık. İleride yaptığımız başarılı organizasyon ve kurduğumuz bakı, kalemizi de rahatlattı."

Bandırmaspor'un puan kaybettiği haftada kritik bir galibiyet aldıklarını söyleyen Metin Diyadin, yeni transferlerin performansını beğendiğini, ancak İsa, Halil, Hasan, Umut ve Emre gibi oyuncuların yokluğunu hissettiklerini bildirdi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe Teknik Direktörü Hücumu Övdü Defansına Kızdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement